MENÜ

Kérek minden kedves látogatót és olvasót, hogy írja meg nekem véleményét és/vagy kritikáját az olvasottakról...

Vendégkönyv

Kép újratöltsée
 • Ernil Berenion Hirvaer (e.berenion@gmail.com)
  2013-06-01 08:21:39
  Kedves Evangeline! Köszönöm dicsérő bejegyzésed! Ami - így már számomra is - eléggé meghökkentőre sikeredett, főleg azért is, mivel ebben a stílusban igen tág terűen lehet mozogni. Vannak akik a kelta vonalon, akadnak akik a görög mitológián, míg némelyek a kissé futurisztikusabb ágakban érdekeltek / érdeklődnek. Azonban ténylegesen meglepő, hogy ennek ellenére két különálló személy ugyanabban a stílusjegyben ír, ugyanolyan karakterekről, és a főszereplői név egyezése... Pedig csak az emberi fantázia szab határt ezeknek a neveknek is! :) Kíváncsi lennék, vajon jellemileg is hasonlítanak e a szereplők, illetve "kinézetre"!? Mindenesetre köszönöm a jókívánságot! És kívánok hasonló jókat - még ha a saját örömödre csinálod is!
 • 2013-05-30 19:07:58
  Beleolvastam az írásaidba és nagyon tetszettek. Én is tündérekről írom a kis könyvemet hasonló stílusban ahogyan te is, bár csak a saját magam szórakoztatására. Az illusztációid között viszont az Evlyn nevű tündén nagyon meglepődtem.. mondhatni sokkot kaptam, az én egyik könyvemben egy Evlyn nevű tünde nő a főszereplő. Szóval ez kissé meglepett a hasonlóság az érdeklődési körben is, a témákban is meg a stílusban is :) Sok sikert kívánok neked a továbbiakban!
 • Ernil Berenion Hirvaer (berenion@gmail.hu)
  2011-11-01 06:40:30
  Üdv néked is ismételten! Egy újabb őszinte (remélem túlzásoktól mentes) vélemény szemtanúja lehettem, mikor ezt a pár sort olvastam. Köszönöm ismét, hogy megírtad a kritikát, immáron a teljes kézirat olvasása után! Változtatni, már nem fogok az első epizódon, de a második epizódhoz felhasználom az itt összegyűlt javaslatokat. A második részen dolgozom és az első hányad már megvan. Sőt! Tulajdonképpen a teljes regény fel van már vázolva, de csak elnagyolt formában...
 • 2011-10-31 17:22:56
  Üdv ismét! Én a könyvről szeretnék írni amit kaptam tőled! Nem is tudom, hogy hol is kezdjem! Engem megfogott és elragadott. Szerintem ez a legfőbb. És tudod jól, nehéz engem elkápráztatni ha fantasy-ról van szó! Érzéseim szerint, helyenként túlcifráztad a dolgok bemutatását azonban, kompenzálja az események /harcok, cselszövések stb.../ végletekig elhúzott részletes leírása. Többet nem szeretnék írni, mert ha mélyebben belefolyok 1-2 csavart lelőnék az olyan személyek előtt kik még nem olvasták ezt a frenetikus mű első felét! Mindent egybevéve egyetlen egy kérdésen töprengek és remélem a nekem tetsző választ kapom rá. Mikor kapom meg a második felvonást? :D
 • Ernil Berenion Hirvaer (berenion@gmail.hu)
  2011-08-24 17:13:23
  Szia Dorka! Köszönöm szépen a lelkes dicséretet! Remélem is, hogy ilyen megkapóak a történetek, mivel ez a célom vele (mint gondolom a legtöbb írónak). Sajnos a kötelező olvasmányok kijelölését, nem az írók határozzák meg. Azonban ki tudja, mit hoz magával a jövő... Én is reménykedem egy szimpatizáns kiadóban, és ha időm lesz, akkor lesz még ilyen és ehhez hasonló történet. Köszönöm!
 • 2011-08-21 12:18:29
  Szia bátyókám! Csak annyit tudok mondani hogy nagyon tetszenek a történetek és olvastam őket.Pedig tudja mindenki hogy csak úgy magamtól nem olvasok mert nem szeretek...(Tudom nem valami jó szokásom de ez van.)De ezek a törénetek még is felkeltették az érdeklődésemet és nem csak unottan cikázott végig a sorokon a szemem.És ezt nem csak azért mondom mert a bátyám vagy hanem mert tényleg megfogott valami olvasás közben.Ilyet szívesen olvasnék kötelező olvasmányként. Remélem megtalál egy kiadó és akkor már könyv formájában is elolvashatom a regényeid,és még sok sok ilyen műved lesz. További jó munkát és sok sikert kívánok neked.:)
 • Ernil Berenion Hirvaer (berenion@gmail.hu)
  2011-07-12 19:39:57
  Köszönöm Deny! Nem volt probléma a tömör véleménnyel, mivel teljes mértékig érthető volt a lényege. Azonban a világ, és a helyek, amikről írok a sajátom. Egyedüli Tolkien tollából vett dolog az elnevezések, mert ezeknek a szavaknak a csengése nagyon megkapó a számomra. De még egyszer köszönöm az észrevételt!
 • Deny
  2011-07-09 23:28:16
  Szia! Bocs a tegezésért, meg a lekezelő stílusért, csak késő van, fáradt vagyok, nem személyes a dolog. Igyekszem röviden, mert lusta vagyok hosszan kifejteni, pedig lehet szükség lenne rá. A fantázia fontos, és kell, ami biztosan van is, de szerintem nem a történet megalkotása a lényeg, hanem a saját stílus. Én ezt nem láttam benne, Tolkien-nek ez a világ volt maga a saját stílusa. Jó a sztori is rendben volt. Teremts saját világot, és csak úgy folyni fog a kezedből az egész. Nem kell megfogadni, ez csak személyes vélemény, lehet neked van igazad.
 • Ernil Berenion Hirvaer (berenion@gmail.hu)
  2011-03-29 11:49:33
  Szia Fanni! Köszönöm az észrevételeidet. Jól eső érzés volt számomra, hogy egy ilyen műfajilag meghatározó egyéniség műveihez hasonlítottad az írásaimat. A többi dolgot amire kitértél majd megbeszéljük magánlevélben... Még egyszer köszönöm!
 • 2011-03-19 20:52:13
  Szia! Nekem nagyon tatszettek, föleg Nesielis története. Már az elején nagyon megörültem, hogy te is szereted Tolkeint. Ám,ami ezután történt arra nem számítottam.Ahogy olvasni keztem Deja vu érzésem támadt. Mintha csak Tolkeint olvasnám. A nevek hangzása, a karakterek (mikor Nibel felcsattant, mintha csak Gimlit hallotam volna), a leirás módja.Fantasztikus volt.És szerintem nem igaz,hogy elveszel a részletekben, azok fontosak. Ha nem sértelek meg lenne hozzád egy személyes kérésem. Amikor magadról irtál sok ponton magamra ismertem, valamint már emlittetem, hogy és is szeretem Tolkeint és már régota jól esne egy hasonló gondolkodású emberrel beszélgetni.Én is irogatók és gondoltam megkérlek, hogy ha nem veszed sértésnek, megmutatnék én is néhány részletett.Esetleg segíthetnél nekem ugyanígy.Ha nem lehetséges, vedd figyelmen kivül. ui: a véleményem továbbra is változatlan.Csak így tovább!
 • Ernil Berenion Hirvaer (berenion@gmail.hu)
  2011-01-11 17:37:53
  Kedvelt Főnököm! :) Kérlek, ne érezd magad megbántva! Nagyon sokan nem tudtak erről a dologról, mivel nem reklámoztam. Igen kevés ember volt "beavatva" ebbe. Tömören: köszönöm! Bővebben: nagyon köszönöm, mivel... - Őszinte voltál a végletekig - Segítetted a hiányosságok kijavítását - Új tippeket adtál, ötletekkel együtt Hízelgő, hogy nem az első "követelést" kapom a kiadott példány dedikált változatának átadására! Nagyon örülők neki, hogy nem csak egy keskeny olvasói rétegnek tettszenek a regényeim. Köszönöm! Neked is, és minden kedves olvasómnak!
 • 2011-01-11 06:34:02
  Kedves Ernil! Én, mint állítólag "kedvelt" főnököd, mélyen meg vagyok bántva, amiért majd egy év után tudom meg, mily véna csörgedezik csenevész karjaidban. Írásaid részleteit elolvastam. Tömören: jó! Bővebben: tényleg jók. A túlzott körülírások ebben a műfajban tényleg kellenek, hiszen a kitalált világot,- főleg, ha az író nem szeretne túlságosan sok határt szabni az olvasói egyéni fantáziájának, hanem a legapróbb részletekig az általa elképzelt fantasyt szeretné eléjük tárni,- igenis így kell leírni. Persze, a jelzők használata néha fölösleges,Pl. a Holdtöltében a mikor a fiú elindul az erdőben, miért számít, hogy "csendes, aranyos"? Majd ha tesz, gondol, érez valamit, akkor igen, ott számít. Azt viszont hiányolom, hogy kevés saját "teremtmény" van. Ha már közismert lényekkel dolgozunk, szerintem inkább a mitológiához kéne fordulni, mint más írók szüleményeihez, bármennyire is elfogadottak, és kedveltek azok. Ilyen apró kötekedéseken kívűl nem tudok, és nem is akarok rosszat írni. És ha meglesznek az első nyomtatott példányok, elvárom! a dedikált példányt!
 • Ernil Berenion Hirvaer (berenion@gmail.hu)
  2011-01-09 21:31:33
  Köszönöm Illa! Érdekes a különböző véleményeket olvasnom. Ebből látszik igazán az emberek izlésének különbözősége. De így már tudom, hogy tényleg jó úton haladok, és valóban élvezhető, amit írok. Mégegyszer köszönöm az őszinte hozzászólást! És viszont is sok sikert kívánnék!
 • 2011-01-09 20:41:54
  Szia, Elismerésem mindhárom írásodhoz. Nekem nagyon tetszettek a részletek. Magam is fantasi rajongó vagyok, J.R.R.Tolkien művét bibliaként tisztelem, így válogatós is vagyok ebben a kategóriában, ennek ellenére a Nesielis és a Tündérszerelem története nagyon tetszett. Legjobban megírt részlet szerintem mégis a Holdtölte. Látványos a fejlődés a három írás között. Gratulálok, és sok sikert a továbbiakban. Egy szintén szárnyait bontogató kezdő. UI: szerintem a jelzőkön nem kell finomítani, én pl. pont ezt szeretem ezekben a könyvekben
 • Ernil Berenion Hirvaer (berenion@gmail.hu)
  2011-01-01 14:50:58
  Minden kedves "olvasónak"! Sajnos, ahogy észreveszem akadnak emberek, akik idetévednek, beleolvasnak az írásokban(vagy még ezt sem teszik meg), adnak egy negatív szavazatot, de nem indokolják azt. Ezzel nem megyek semmire! Úgyhogy kérném az ilyen személyeket, hogy legalább véleményezzék a nemtetszésük okát, hogy mi az, amiért ők az írásaimat rossznak érzik. Köszönöm!
 • Ernil Berenion Hirvaer (berenion@gmail.hu)
  2011-01-01 13:37:54
  Szia Iza! Köszönöm az őszinte kritikát! Sok ilyen kellene még. És nem csak a véleményadás miatt, hanem a kitartó olvasás miatt is! Viszont a túlzott körülíráson és jelzőhasználaton változtatni fogok! Köszönöm a biztató szavakat és a jókívánságokat is! Remélem bekövetkezik...
 • Kuruczné Varga Izabella (izafamily@upcmail.hu)
  2011-01-01 09:17:41
  Szia! Mindhárom írásod elolvastam.Az első Nesielis történetét ,a tartalom elolvasása után vált világossá mit is szeretnél elmesélni.Elveszel a részletekben,túl sok jelzőt használsz.Maga történet pedig tetszik!A második,Tündérszerelem története,már sokkal élvezhetőbb volt,itt már kevesebb hasonlatot használtál.A harmadik,Holdtölte,viszont nagyon megfogott ezt szívesen elolvasnám teljes terjedelmében.Nem használsz szinte jelzőket,csak annyit amennyit a történet megkíván,így érdekessé olvasmányosabbá téve a mondanivalót!Szerintem ez a mű az amit ha még képekkel is illusztrálnál nagy sikert aratna !!!!!!!!!!!! Sok sikert kívánok ahhoz ,hogy ez be is következhessen!!!!!!!! Boldog Új Évet Kívánok!!!! Egy lelkes olvasód!!!!!!!!!!
 • Ernil Berenion Hirvaer (berenion@gmail.hu)
  2010-12-30 17:03:06
  Kedves Rian! A párbeszédek régies stílusa, és a leírások ódai elbeszélése egy direkt ötlet volt, hogy ezzel is egyedivé tudjam tenni a regényeimet. Valamint, hogy még inkább középkorinak hasson, amit az olvasó olvasás közben átél és érez, persze csak ha beleélően tud olvasni. Ezzel szerettem volna még közelebbinek éreztetni az időbeliséget mindazoknak, akik rajonganak a lovagkorért.
 • 2010-12-30 09:24:13
  Kedves Berenion! Határozottan egyet kell értenem Buchmacher véleményével, annyit hozzátéva, hogy nekem kicsit idegen az "átnyújtá nékem a kékszalag rendjét" jellegű stílus. Viszont, ha ez írói elgondolás és konzekvensen végigvitt ötlet, akkor meg fogod találni a rajongóidat, akár kiadódat is. Privát emailben egyébként örülnék, ha megosztanád velem a kiadókkal kapcsolatos tapasztalatiadat, és lenne egy ötletem is hol próbálkozhatnál.
 • Ernil Berenion Hirvaer (berenion@gmail.hu)
  2010-12-29 16:52:51
  Köszönöm neked kicsim! És ha nem is a világ, én megelégszem, ha itt magyar honban szeretik és olvassák majd, amit írok. Én is téged!
 • Feleséged (L) (evicelany@citromail.hu)
  2010-12-27 17:40:09
  Szeretem amit csinálsz és amit írsz. Teljes odáig vagyok érted és regényeidért,és ha más nem is de Én tudom, hogy egyszer sikerülni fog és az egész világ a Te regényeidet fogja olvasni. Így tovább Én melletted vagyok. SZERETLEK!(L)
 • Ernil Berenion Hirvaer (berenion@gmail.hu)
  2010-12-27 16:27:01
  Írtam az egyik könyvkiadónak, hogy szeretnék tőlük egy szerkesztői véleményt, ill. kritikát kérni az oldalon olvasható írásokhoz. A következő nagyon kedves, folytatásra ösztönző vályszt kaptam: Tisztelt Ernil Berenion Hirvaer! Köszönjük, hogy megkeresett minket. Sajnos kiadónkban nincs lehetőségünk elsőkönyves írók regényeit megjelentetni, elég feszes, előre meghatározott menetrend szerint dolgozunk. Viszont biztatnánk, hogy keressen fel más kiadókat is - vannak kifejezetten újkönyves írókat kutató kiadók, bár nagy valószínűséggel a nyomás anyagi hátterét a szerzőnek kell állnia. Az Ön által művelt műfaj (fantasy) igen népszerű mostanában, érdemes tovább próbálkoznia. Sok sikert kívánunk: "XY" Kiadó Szerkesztősége
 • Ernil Berenion Hirvaer (berenion@gmail.hu)
  2010-11-04 21:07:58
  Az Új Könyvpiac fórumon egy könyvkiadó(k)nál dolgozó személy, szerkesztői hozzászólása: Berenion azt szeretné tudni, hogy jók-e a regényei, illetve foglalkoznának-e vele a kiadók. Megnéztem a honlapját, és beleolvastam a Nesielis című írásába (http://berenion.freewb.hu/nesielis_reszlet), amelyet a szerző a "legmeghatározóbb regényének" nevez. Egy fantasyről van szó, s nekem elsősorban ez a bajom vele, a műfajban igazán jót alkotni ugyanis - szerintem - nagyon nehéz. Egyrészt komoly előzmények vannak már a piacon (A Gyűrűk Ura stb.), másrészt pedig nagy a jelenlegi konkurencia is, hiszen a kezdő szerzők jó része - a vámpíros történetek mellett - elsősorban fantasyk írására adja a fejét. Tőlem kicsit idegen ez a műfaj, mert idegen a benne megjelenő világ. Nem emberek, hanem kitalált lények a szereplői, különös tulajdonságokkal, furcsa hangzású és nehezen kiejthető nevekkel, így olvasóként kutya kemény belehelyezkedni a regény világába. Tudom viszont, hogy a fantasynak nagy rajongótábora van, akik lehet, hogy éppen az imént felsorolt dolgokat szeretik ebben a műfajban. A szerzőre csak tisztelettel tudok gondolni, hiszen a semmiből kell felépítenie egy kerek, egész, minden apró részletében összefüggő mitológiát, s ha ez jól sikerül, talán a kiadók is felfigyelnek rá. - kiemelés az Új Könyvpiac (http://www.ujkonyvpiac.hu) "Írtál egy regényt? Ajánld nekünk!" fórum 43. hozzászólásából -
 • Ernil Berenion Hirvaer (berenion@gmail.hu)
  2010-10-26 17:48:53
  Köszönöm Timi! Igazából, gondoltam, hogy vannak elvárásaid, de nem hittem volna, hogy ezeket felül is tudom múlni. Fogok is írni! Még többet és többet...
 • Billig-Tóth Tímea (tothtimi88@citromail.hu)
  2010-10-25 17:33:47
  Szeretek kellemesen csalódni, igazából voltak elvárásaim...ezeket felülmúltad, egészen biztos hogy tinta van az ereidben...írj,írj,írj mert ezt nem csak te élvezed hanem mások is! Sok sikert!
 • Ernil Berenion Hirvaer (berenion@gmail.hu)
  2010-10-23 19:52:14
  Szia Kami! Köszönöm a dícséretet. Remélem, majd az átdolgozott élménydúsabb verzió is ugyanilyen mély benyomást tesz majd rád, mint az elődje. Elhiheted, nem fogom abbahagyni! Szeretek írni, és az általam látott világot, lényeket, és megannyi csodálatos dolgot valamint érzelmet megosztani másokkal.
 • 2010-10-23 12:09:12
  Helló Roland! Tudod jól, hogy szeretem az írásaid. A Tündérszerelem c. műved engem elkápráztat. (bár ezt már tudtad régebben is) lenyűgöző ha egy férfiú képes érzelmeit szavakban önteni, ráadásul ily fenségesen! A Nesielis története káprázatos, úgy írsz ahogy én szeretem! Az említett két írót is szeretem (mármint a műveit). Kifogástalan, folytasd ugyan így. Gratula a műremekekhez!
 • Ernil Berenion Hirvaer (berenion@gmail.hu)
  2010-10-22 08:00:07
  Szia Marcsi! Köszönöm, hogy megosztottad velem a véleményed! Örülök, hogy izgalmasnak találtad ezt a rövidke részt, remélem majd tetszeni fog a teljes regény is, mivel amint sikerül kiadnom, bizton állíthatom, hogy tudok majd belőle adni! De tulajdonképpen ezért is hoztam létre ezt a honlapot. A vélemények, szavazatok, és hozzászólások alapján, már el tudom indítani a kiadást (TALÁN). S ha mégsem, akkor sem adom fel, mert szertem megírni mindazt, amit el tudok képzelni...
 • Ernil Berenion Hirvaer (berenion@gmail.hu)
  2010-10-22 07:55:03
  Kedves Jani! Belebonyolódtunk a magyarázatokba, de most már aztán tényleg! Félre ne érts, jó az, hogy ilyen nyíltan megmontad, hogy néhol hagyhatnám egy kicsit ködösítve a dolgokat. Ezt nem negítívumként éltem meg, hanem pozitív véleményként, hiszen a barátságos leírásodból nem is érzékelhettem volna ezt másképp: "De ez semmiképpen nem baj, és nem kritika..." aztán egy mondattal később: "Ezt ne vedd negatív kritikának, csak mint mondtam én nem ehhez szoktam..." Tehát mégegyszer mondom, semmi próbléma nem volt ezzel. Sőt! Köszönöm, hogy megosztottad velem a dolgot! Mint ahogy az előző írásodra is reagáltam, úgy most is csak annyit mondatok: csak így tudok egyre jobb lenni, és egyre több ember ízlésének megfeleleni. Hiszen végtére is, minden írónak ez a célja... Úgyhogy a végkövetkeztetésem: Köszönöm! És számíthatzs majd folytatásra, mivel eléggé sok oldal kész van már a második részből is, melynek címe: Remény.
 • Rigó Mária (rigomaria@citromail.hu)
  2010-10-21 16:20:09
  Tetszik ahogy írsz.izgalmas.jó a leíró képességed.mintha látnám magam előtt.Ha kiadod könyvben szívesen megvenném.
 • 2010-10-20 19:21:32
  Szervusz! Na ezt nem akartam!:) Tudtam, hogy túl belebonyolódok az írásba, és félre érted!:( Nem nem értek egyet a jelző használatokkal, sőt kimondottan jól, választékosan fested le a karakterek, helyszíneket, eseményeket. Ennek köszönhetően az ember egy konkrét dolgot képes magában vizualizálni, az adott "dologról". Ez nem egy rossz dolog. Ellenkezőleg! Mutatja, hogy mekkora képzelőerővel bírsz, és gondot fordítasz a munkáidra, (inkább műveidre) nem pedig csak egy nagyravágyó, figyelmet kereső ember összedobott alkotása, hanem egy olyan valakié, aki tényleg élvezi amit csinál, és nem csak "magamutogatásból" készíti őket. Csak mint mondtam, az én "ízlésemnek", és kihangsúlyozom még egyszer a SAJÁT ízlésemnek volt egy picit sok, mert én szeretem, ha egy író egy kicsit sejtelmesebb, és "nem csak a saját kész világát tárja elém", hanem hagy nekem is valamit, a saját képzelőerőmnek, és amint olvasom és egyre jobban előre haladtam a cselekményben, úgy alakul ki a kép a fejemben a tájról, szereplőkről, így egy picit nehezebb.:( És még egyszer mondom ez nem negatívum!!!!!!! Csak az egyéni kis "észrevételem". Egyszóval! nem kell változtatnod semmin, csak légy egy kicsit sejtelmesebb, bár ez egy hülye szó, inkább úgy mondom, hagyj nekünk is egy kis képzelődésre lehetőséget. Ja és még egy valami!!! Kérünk még többet!:) És ezt komolyan mondom. Szívesen olvasgatnám.:) Szerintem lenne helyed a hazai nyomtatott világban. Mert vinne egy kis színt a sok bulvár könyv közé. És ez az igazság. Na még egyszer sok sikert, kitartást, és szorgos sok szorgos órát!:) Csáó
 • Ernil Bernion Hirvaer (berenion@gmail.hu)
  2010-10-20 09:19:40
  Szervusz Jani! Nagyon szépen köszönöm az építő kritikát, és a dícséretet is! Jó, hogy kiemelted azokat a dolgokat, amikkel te nem értettél egyet. Tényleg csak ezzel tudok előrehaladni... Minnél több a kritika és a vélemény, annál több személynek tudok megfeleni (ízlés szerint). Szeretnék minnél több embert foglalkoztatni és írásaimmal szórakoztatni. A dedikált példányt természetesen (ha lesz) átadom! Az írói név a saját nevemet takarja J. R. R. Tolkien által kitalált mesterséges nyelven. És igen, ahogy írtad is ez azzal a jelentéssel bír, hogy nagyban támaszkodom Tolkien írásaira, és hangzásában is szép. Tehát mégegyszer köszönöm az építő és őszinte hozzászólást és véleményt! Sokban segített! Üdv!
 • 2010-10-20 08:24:48
  Szevusz Rolcsi! Nem is tudtam, hogy ilyen írói vénával rendelkezel! Bár egy régebbi kis versed, amit írtál rólam a ".....mindegyik csajt akarja, csak azt nem tudja, hogy a mondás hogyan is tartja, sokat akar a szarka....", utalhatott volna rá!:) De ezek a "művek", (az idézőjel nem arra utal, hogy leszólom, hanem nem szeretném kategorizálni az alkotásodat, nem szeretném mesének, fantasynak, se semmi másnak hívni)sokkal kiforrottabbak, igen jó a nyelvezetük, és jól megszerkesztett munkák. Nekem ugyan sok benne a jelző.:( pl: "A feldúlt falú halovány parázsló romjai elhaló világosságot hasítottak a fák törzsei között." De ez semmiképpen nem baj, és nem kritika, csak én nem ehhez "szoktam". Aki szereti a "fantasy"-t, az biztosan értékeli az aprólékos szemléltetést. Nekem néha a kevesebb az több. Ezt ne vedd negatív kritikának, csak mint mondtam én nem ehhez szoktam, és nekem egy kicsit sok volt.:( Én Leslie L Lawrence-t szoktam olvasni és abban nincs ennyi, de az teljesen más kategória! Nem minőségileg!!! Nehogy félre értsd, hanem műfaj szerint!:) Na túlbonyolítom már!:)Lényeg ami lényeg, engem "lenyűgöztél"!:D Szerintem folytasd csak amit csinálsz, kár lenne abba hagynod! Nem túldícsérni akarlak, de "zseniális" a képzelő erőd!:) Még egy dolog, ha valamelyik alkotás nyomtatott formában megjelenne egy dedikált példányt kérek!:) Lehet később sokat fog érni!:) Csak hajrá! Csáó R.Jancsi ui: Még egy utolsó kérdés! Ha nem válaszolsz nem baj!:) Az írói álnév mit takar? Jelentéssel bír, vagy csupán jól hangzik? Ja és még egyszer gratula a lagzihoz! Néztem a képeket, és tényleg mint egy "kisherceg"! Na csáó!

 

Menü

Szavazás

Tetszett, amit olvastál?
Tetszett
Elment
Olvastam jobbat is
Egyáltalán nem
Lenyűgözött
Nagyon jó volt
Asztali nézet